Percheziții la Oficiul de Cadastru Brașov. Directorul instituției, vizat de ancheta procurorilor DNA

22 Oct 2015
Percheziții la Oficiul de Cadastru Brașov. Directorul instituției, vizat de ancheta procurorilor DNA
Procurorii Direcției Naționale Anticorupție efectuează percheziții la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Brașov. Potrivit unor surse judiciare, ancheta ar viza acordarea de lucrări cadastrale de către directorul și inginerul-șef al OCPI Brașov. Potrivit acelorași surse, lucrările s-ar fi făcut prin intermediul unei firme controlate de șeful instituției. 
 
DNA a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că procurorii efectuează, în această dimineață, percheziții în 14 locații situate în județul Brașov, din care una este sediul unei instituții publice, într-un dosar privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate acestora și de fals, comise în perioada 2012 — 2015.
 
"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Brașov, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni de fals, comise în perioada 2012 — 2015. În cursul zilei de 22 octombrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 14 locații situate în județul Brașov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată în comunicatul DNA. 
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră