Un pedofil recidivist le-a cerut judecătorilor „arestul la domiciliu”

11 Iul 2015
Un pedofil recidivist le-a cerut judecătorilor „arestul la domiciliu”
Tudorel Roşca (40 de ani) a fost condamnat în aprilie de Judecătoria Brăila la 12 ani de închisoare, pentru că a batjocorit două fetiţe. Bărbatul din Gropeni (Brăila) a atacat decizia instanţei, iar cauza a ajuns la Curtea de Apel Galaţi, termenul de judecată fiind stabilit pentru data de 13 octombrie 2015. Luna trecută însă, pedofilul a cerut să fie scos din arestul preventiv!

Curtea de Apel Galaţi a respins, „ca nefondată, cererea formulată de inculpatul Roşca Tudorel privind înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu sau controlului judiciar”. Decizia este definitivă. Gestul lui Tudorel Roşca demonstrează mult tupeu. Tată a doi copii, Roşca a obligat două fetiţe, ani la rând, să facă sex cu perversiuni, ameninţându-le, filmându-le cu telefonul mobil şi şantajându-le, profitând de inocenţa lor, în condiţiile în care el este tată a doi copii, iar una dintre victime este chiar nepoata sa.

Deşi a mai fost condamnat de două ori pentru fapte similare, Tudorel Roşca a negat constant, pe parcursul urmăririi penale, că ar fi făcut sex cu victimele, informează www.obiectivbr.ro. Ȋnsă anchetatorii au strâns suficiente probe care demonstrează vinovăţia lui Roşca Potrivit procurorului de caz, „în perioada octombrie 2013 - mai 2014, Roşca Tudorel a întreţinut prin constrângere acte sexuale normale, orale şi anale cu C. Alexandra, în vârstă de 10 ani, iar în perioada 2010 - mai 2014 a întreţinut prin constrângere acte sexuale normale şi orale cu R. Ştefania, în vârstă de 11 ani".



Sesizările împotriva lui Tudorel Roşca au fost înregistrate la poliţie în ziua de 22 mai 2014 când, în jurul orei 13:15, bunica minorei C.Alexandra a alertat lucrătorii Postului de Poliţie Gropeni, acuzându-l pe Tudorel Roşca de viol. Bătrâna le-a povestit anchetatorilor că în ziua respectivă şi-a trimis nepoata să cumpere pâine de la un magazin alimentar din apropiere. Fetiţa în vârstă de 10 ani a venit acasă după 40 de minute şi, pentru că a început să plângă, a fost întrebată ce i s-a întâmplat. În stare de şoc, victima i-a spus bunicii că Tudorel Roşca „i-a făcut ceva rău”, apoi i-a povestit cum a fost luată cu de-a sila de pe stradă şi dusă la domiciliul violatorului. Acolo, pedofilul a obligat-o pe minoră să facă sex normal, oral şi anal, apoi a condus-o până la uşa casei, ameninţând-o că, dacă va spune cuiva ce s-a întâmplat, va fi bătută de părinţi. Mai mult, bunica a aflat de la la nepoata ei că a fost violată de mai multe ori, începând cu noiembrie 2013.

Tot pe 22 mai 2014, anchetatorii aveau să asculte mărturia cutremurătoare a celei de-a doua victime. Minora R. Ştefania le-a povestit cum a fost silită să întreţină acte sexuale normale, orale şi anale de către unchiul său, Tudorel Roşca, începând cu iarna lui 2010 (nr. – fetiţa avea atunci 7 ani!). Pedofilul a ameninţat-o pe fată că, dacă va spune cuiva, „va fi bătută şi va arăta diferitelor persoane fotografii şi filme din timpul actelor sexuale, făcute cu telefonul mobil”, preciza procurorul de caz pentru www.obiectivbr.ro.



Tudorel Roşca a fost reţinut în seara zilei de 22 mai 2014, iar a doua zi a fost arestat preventiv, pentru viol, măsura arestului fiind prelungită ulterior. La 16 iunie 2014 el a fost trimis în judecată, iar la 24 aprilie a.c. a fost condamnat la 12 ani închisoare. Decizia nu este definitivă, iar procesul se judecă acum la Curtea de Apel Galaţi.

Roşca a mai fost condamnat, în urmă cu 18 ani, tot pentru agresiuni sexuale.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră