Un pedofil britanic ducea în vacanţă fete din România

10 Iul 2015
Un pedofil britanic ducea în vacanţă fete din România
Putea să le fie bunic! Dar a preferat să profite de sărăcia și de lipsa lor de discernământ, pentru a-și satisface plăcerile perverse. Timothy Russel Scanlan are 70 de ani și este cetăţean britanic. El a fost arestat de Tribunalul Bihor, fiind acuzat de relaţii sexuale cu minore.

Cazul a fost descoperit întâmplător de poliţiştii Postului de Poliţie Băile Felix care, în timpul unor verificări de rutină în pensiunile şi restaurantele din zonă, l-au găsit pe bărbat cazat într-o cameră cu adolescentele. Din cercetările făcute, poliţiştii au aflat că acesta nu era rudă cu niciuna dintre ele.

Fetele au 13, 14, şi, respectiv, 15 ani și sunt, toate trei, din judeţul Maramureş. Ele au declarat poliţiştilor că provin din familii cu probleme şi că au fost luate de acasă de cetăţeanul britanic, sub pretextul unei vacanţe. Odată ajunse în Băile Felix însă, adolescentele au fost obligate să întreţină relaţii sexuale cu „binefăcătorul” lor.

Cercetările au fost preluate de procurorii DIICOT Bihor, care l-au reţinut pe individ. Tribunalul Bihor a admis  propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a pedofilului englez.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră