ALERTÃ! Patru tineri au EVADAT din închisoare!

26 Iul 2015
ALERTÃ! Patru tineri au EVADAT din închisoare!
Poliţiştii sunt în alertă şi au fost organizate filtre pe mai multe drumuri din Timiş, după ce 4 tineri au evadat din închisoarea pentru minori de la Buziaş. Alertă a fost dată după ce deţinuţii nu au răspuns la apel. Cel mai probabil, tinerii au fugit din puşcărie escaladând gardul închisorii. Imediat a fost dată alarmă şi mai mulţi gardieni din cadrul Centrului de Reeducare de la Buziaş au pornit în urmărirea fugarilor. Se pare că aceştia au pornit spre staţia CFR Capăt. În ajutorul gardienilor au venit şi jandarmii. Atât pădurea, cât şi drumurile laterale dintre Buziaş şi Lugoj sunt scotocite de către oamenii legii.

„Este vorba despre patru tineri, minori, care se aflau în exerciţiul activităţii de recreere şi au sărit gardul instituţiei. Am înconjurat zona Buziaşului şi avem indicii că nu au părăsit localitatea Buziaş”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Lavinia Solotchi, purtător de cuvânt la Centrul de Reeducare Buziaş.

Cei 4 tineri căutaţi de gardieni, jandarmi şi poliţişti sunt din judeţele Cluj şi Satu Mare. Ei fuseseră condamnaţi şi încarceraţi în Centrul de Reeducare pentru Minori din Buziaş.

Fugarii au fost daţi în Urmărire Generală.


Dacă îi vedeţi, sunteţi rugaţi să sunaţi imediat la 112!

Lingurar Alexandru – 14 ani, condamnat la 1 an internare în Centrul Educativ pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, domiciliat în judeţul Cluj.

Prezintă următoarele semnalmente: înălţime 1,65 m, faţă ovală, ten măsliniu, păr negru, constituţie ateletică, multiple cicatrici vindecate pe picioare. În momentul părăsirii Centrului, acesta era îmbrăcat cu un maieu portocaliu şi pantaloni scurţi de culoare neagră.

Lăcătuş Florin– 17 ani, condamnat la 1 an internare într-un Centru Educativ pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, domiciliat în judeţul Satu Mare.

Prezintă următoarele semnalmente: înălţime 1,65 m, ochi căprui, faţă ovală, ten măsliniu, păr negru, constituţie atletică; prezintă cicatrice operaţie genunchi drept. În momentul părăsirii Centrului, acesta era îmbrăcat cu un tricou de culoare verde şi pantaloni scurţi de blugi.

Macingo Alexandru – 17 ani, condamnat la 1 an internare în centru educative pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală, domiciliat în judeţul Cluj.

Prezintă următoarele semnalmente: înălţime 1,55 m, urechi mici, faţă ovală, ten închis, tuns foarte scurt, constituţie robustă-atletică. În momentul părăsirii Centrului era îmbrăcat cu un tricou alb şi pantaloni scurţi de culoare alb-albastră.

Bancu Dragoş Ionuţ – 17 ani, condamnat la 2 ani internare în Centru Educativ pentru săvârşirea infracţiunii de profanare de cadavre sau morminte, domiciliat în judeţul Teleorman.

Prezintă următoarele semnalmente: înălţime 1,72 m, ochi căprui, faţă ovală de culoare deschisă, păr şaten-deschis; este tatuat pe antebraţul stâng, În momentul părăsirii Centrului era îmbrăcat în pantaloni lungi de trening şi un tricou de culoare albă.

Conducerea Centrului de Reeducare a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră