Patru sfaturi pentru a NU lua ţeapă la cumpărăturile online. Ce trebuie să faci înainte de a introduce numărul cărţii de credit pe un site de cumpărături

20 Noi 2015 | scris de Mara Răducanu
Patru sfaturi pentru a NU lua ţeapă la cumpărăturile online. Ce trebuie să faci înainte de a introduce numărul cărţii de credit pe un site de cumpărături

Dacă sunteţi împătimiţi ai cumpărăturilor online- e drept mai comode şi mai rapide- e bine să vă luaţi anumite măsuri. Nu de alta, dar, astfel riscaţi să rămâneţi cu cardul gol şi fără cumpărăturile dorite. Astfel, mare ATENŢIE înainte de a face orice tranzacţie! Ţinând cont că suntem în plin Black Friday, Poliţia Română le oferă celor interesaţi patru sfaturi pentru cumpărături online în siguranţă. Aşadar, nu le ignoraţi!  

Poliţiştii recomandă ca, înainte de a introduce numărul cărţii de credit pe un site de cumpărături, să se verifice dacă acel site este unul securizat (de tipul https://), explică poliţiştii.

De asemenea,  nu trebuie completate formularele online în care se cer date personale, iar e-mail-urile de tip SPAM nu trebuie deschise. 

    Folosiţi un serviciu de curier cu plata ramburs!

Poliţiştii ne recomandă să verificăm de fiecare dată lista tranzacţiilor efectuate cu cartea de credit, pentru a preîntâmpina eventualele încasări suplimentare. 

Nu în ultimul rând, alt sfat al poliţiştilor este să folosim un serviciu de curier cu plata ramburs, ce permite deschiderea coletului la primire, asigurându-ne, astfel, că am plătit pentru ce am comandat.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră