Patronul Hexi Pharma, mort într-un accident rutier (VIDEO)

22 Mai 2016 | scris de Cristi Severin
Patronul Hexi Pharma, mort într-un accident rutier (VIDEO)

UPDATE: Parchetul General va prelua, luni dimineață, ancheta privind accidentul rutier în care și-ar fi pierdut viața patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov a efectuat, duminică seara, cercetarea la fața locului, iar anchetatorii au ridicat probe.

De asemenea, un martor în cazul accidentului a fost audiat duminică de polițiști, urmând ca în cursul serii să fie audiată încă o persoană, a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov.

UPDATE. Potrivit unor informatii de la fata locului, masina in care s-ar fi aflat patronul Hexi Pharma a fost ridicata pe o platforma de politisti, fiind sigilata.  Urmeaza sa fie realizata o expertiza tehnica a autoturismului. Surse din cadrul Politiei au precizat faptul ca in zona nu se afla camere video amplasate de politie. Reamintim ca,potrivit politistilor,  în jurul orei 18,47 a fost înregistrat un apel privind un accident rutier grav în comuna Corbeanca. Exista doi martori, un biciclist si soferul unui alt autovehicul. 

Sinucidere, defectiune tehnica sau asasinat?

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a vedea în ce împrejurări s-a produs accidentul. Printre variantele luate în calcul sunt o defecțiune a automobilului, posibilitatea ca șoferul să fi adormit la volan. Nu este exclusă nici ipoteza sinuciderii sau chiar ipoteza unui asasinat. 

Se pare că accidentul ar fi avut loc în județul Ilfov, în apropiere de Bucureşti, pe drumul dintre Buftea și Corbeanca, mașina în care se afla Dan Condrea lovindu-se de un copac. Martorii spun că în urma coliziunii fața șoferului nu a putut fi recunoscută, însă în mașină au fost găsite actele de identitate ale patronului firmei.

Soția lui Dan Condrea a ajuns la locul accidentului și a recunoscut victima după hainele cu care era îmbrăcat.

Din imaginile vizionate de polițiștii rutieri, șoferul nu a făcut nimic să evite contactul cu un copac, fiind luată în calcul ipoteza unui suicid.

Conform reporterului Antena 3, aflat la fața locului, nu există urme de frânare pe șosea.

Dan Condrea nu se afla la volanul mașinii sale, un Porsche Cayenne, ci conducea un Opel, autoturism ce aparținuse tatălui său. Conform unuia dintre cei doi martori oculari, mașina condusă de Condrea avea peste 100 de km/h.

Segmentul de drum pe care s-a produs accidentul este liniar, nu este aglomerat și pe marginea sa nu sunt pâlcuri de copaci, ci doar cinci-șase.

Fără niciun fel de supoziție conspiraționistă, până acum, cazul lui Dan Condrea se suprapune perfect peste cel al jurnalistului Dumitru Tinu, decedat tot într-un accident rutier, într-o zonă de drum în care cu greu se putea produce un astfel de eveniment.

Dan Condrea se afla în centrul celui mai mare scandal care a zguduit România post-decembristă, societatea sa fiind responsabilă de diluarea dezinfectanților folosiți în spitale. Un scandal cu implicații multiple, care, mai ales după producerea acestui accident, trebuie cercetat până în pânzele albe! 

Prima întrebare de la care poate porni ancheta este: cui îi folosește moartea lui Dan Condrea?

Surse neoficiale, citate de Antena 3, indică faptul că mâine Codrea ar fi urmat să se prezinte la audieri, și că ar fi fost anunțat că urmează să fie reținut.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, comisarul-șef Lucian Diniță, fost șef al Brigăzii de Poliție Rutieră, a caracterizat cercetarea la fața locului, efectuată de polițiști, drept una dintre cele mai scurte pe care a constatat-o.

______________

Citiți și

Cezar Preda, membru în comisia SRI: Patronul Hexi Pharma nu era filat

Fosta soție a lui Condrea: Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine

Sebastian Ghiță: Echipa de filaj trebuie să spună oamenilor ce s-a întâmplat. Este fără precedent în România și nu putem fi considerați un stat mafiot

Cine l-a sunat pe Dan Condrea după producerea accidentului?

Victor Ponta: Dumnezeule! Chiar e șocant! Ce se întâmplă în țara noastră?!?

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră