Parlamentul se reuneşte în şedinţă solemnă pentru a marca 26 de ani de la Revoluţie

21 Dec 2015 | scris de Veronica Micu
Parlamentul se reuneşte în şedinţă solemnă pentru a marca 26 de ani de la Revoluţie

Vicepreședintele Senatului Ioan Chelaru anunța săptămâna trecută că plenul comun va fi convocat pentru ora 16:00. Tot el preciza că, de la ora 17:00, programul legislativ va continua în fiecare Cameră, până la epuizarea tuturor proiectelor, astfel încât să nu rămână restanțe în anul următor sau să fie adoptate tacit.

"În Biroul Permnent s-a stabilit programul pentru luni şi marţi. La ora 13:00 va fi BP al Senatului, la 14:00 vor fi Birouri Permanente reunite, în vederea convocării unui plen comun pentru ora 16:00. La ora 17:00, luni, programul va continua în fiecare Cameră, cu programul legislativ pană la epuizarea tuturor proiectelor, în ideea sa nu se intre în anul următor cu proiecte restante sau cu proiecte pentru care există pericolul să fie adoptate tacit. Şedinţa solemnă va marca împlinirea a 26 de ani de la Revoluţia din 1989", a delcarat Ioan Chelaru, miercuri, după şedinţa Biroului Permanent al Seantului.

Parlamentarii intră în vacanţă parlamentară săptămâna viitoare. Miercuri este ultima zi în care cele două Camere mai au activitate.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră