Preotul Calistrat, mesaj anti-gay: Oameni ticsiți de carte și de diplome, care sunt egale cu zero, nu sunt în stare să spună noi nu suntem animale?! (VIDEO)

03 Iul 2017
Preotul Calistrat, mesaj anti-gay: Oameni ticsiți de carte și de diplome, care sunt egale cu zero, nu sunt în stare să spună noi nu suntem animale?! (VIDEO)

Preotul Calistrat Chifan, care slujeşte la Mănăstirea Vlădiceni din Iaşi, extrem de popular în mediul online, a lansat o predică extrem de virulentă împotriva comunității LGBT, dar și a celei heterosexuale, pe care a acuzat-o de pasivitate și lipsă de demnitate. 

"Dacă între noi mai există oameni, (...) atunci nu vom mai vedea circ ieftin. Nu vom mai vedea rugăminţi de luni şi ani de zile pentru clarificarea unei simple legi morale că familia, constituţional, înseamnă un bărbat şi o femeie. Că homosexualii, care sunt 1% sau sub 1% într-o ţară, trebuie să stea în banca lor, nu să facă legi în guvern şi să hotărască ei soarta celor mulţi şi sănătoşi la minte", a spus preotul Calistrat, .

"Dar unde îi fruncea Ardealului şi unde e demnitatea ardelenească ca într-un oraş ca Clujul să permiţi pentru 20 de semnături, la 20 de descreieraţi, să se facă o paradă gay în mijlocul Ardealului românesc unde au fost atâţia martiri, au fost atâtea vărsări de sânge. A fost atâta hortysm, a fost atâta prigoană austro-ungară, uniaţie, greco-catolici, habsburgii. Şi voi staţi în blocuri şi vă uitaţi la televizor să vedeţi cine a ieşit la miting în loc ca Piaţa Avram Iancu să fie 20-30.000 de oameni care să spună guvernului: «băieţi, ţara asta i-o ţară de oameni normali!». E cea mai mare ruşine. Nici să nu mai spui cuiva că eşti ardelean, că te faci de râs", mai spune preotul Calistrat, în predica sa.

De asemenea, mesajul care însoțește înregistrarea video a părintelui Calistrat este una foarte virulentă.

"Am văzut ieri un lucru rușinos! 
Se spune că noi, moldovenii vorbim mult și suntem oameni slabi, se spune că suntem bețivi și facem mulți copii, o fi și asta adevarat, nu contrazic.. dar unde-i Fruncea Ardealului și unde-i "demnitatea ardelenească"?

Cum într-un oraș cum este Clujul, să permiți, pentru 20 de semnături a unor descreierați, să se facă o paradă gay în mijlocul Ardealului?! 
Acolo unde au fost atâția martiri, au fost atâtea vărsări de sânge, a fost atâta hortism, atâta prigoană.. ȘI VOI STAȚI ÎN BLOCURI ȘI VĂ UITAȚI LA TELEVIZOR să vedeți câți oameni au ieșit la miting.. 

În loc ca Piața Avram Iancu să aibă 20-30 de mii de oameni care să spună guvernului "Țara asta este o țară de oameni normali!" 
Este cea mai mare rușine, suntem niște mămăligari iar demnitatea noastră este zero! 

Oamenii în izmene cu baioneta în mână au putut spune "Pe aici nu se trece!" la Mărășești..și oameni capabili cu legea în mână, ticsiți de carte și de diplome, care sunt egale cu zero, nu sunt în stare să spună noi nu suntem animale și că suntem oameni?!

Repet, cine vrea altceva sa meargă la Grădina Zoologică. 
TREBUIE SĂ DEMONSTRĂM CĂ ÎN NOI A MAI RĂMAS CUVÂNTUL OM", a scris Preotul Calistrat pe contul său de Facebook.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră