Panică pe Otopeni! Un bărbat, BLOCAT în cala unui avion gata de decolare. "Se aud bubuituri și răcnete ca din gură de șarpe!"

28 Iul 2016 | scris de Veronica Micu
Panică pe Otopeni! Un bărbat, BLOCAT în cala unui avion gata de decolare.

"După boarding, echipajul a început prezentarea procedurilor de siguranţă, când din cală au început să se audă nişte bubuituri puternice şi ţipete de disperare / panică. Cabin crew-ul nu le-a auzit, însă un pasager i-a alertat. S-a întrerupt procedura de safety, echipajul a informat piloţii, ground-ul", scriu cei de la Aeronews.ro pe pagina de Facebook.

Martor al incidentului a fost nimeni altul decât chef Adrian Hădean. Juratul ultimelor două sezoane de la Masterchef a povestit pe blogul său ce s-a întâmplat.

"Ora 7.20, cu 10 minute peste ora anunțată pentru decolarea spre Cologne. Avionul Blue Air e încă la poarta de îmbarcare. Rumoare dinspre rândurile din spate. Oamenii strigă „țipă cineva jos”. Mă uit pe geam, nu țipă nimeni.

Se aud bubuituri și răcnete ca din gură de șarpe. Cineva, probabil un hamal, a rămas blocat, închis în cala avionului. O însoțitoare de bord ușor confuză îl anunță pe căpitan. După un minut încetează urletele. Mă gândesc doar că aș fi vrut să-l cunosc pe norocosul ghinionist. Și pe colegii lui care l-au închis în cală", a scris Hădean.

În urma acestui incident, autorităţile au făcut verificările necesare, iar aeronava a decolat de pe Otopeni cu o întârziere de 35 de minute.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră