Palatul Parlamentului, obiectiv turistic fără tururi turistice!

06 Mar 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Palatul Parlamentului, obiectiv turistic fără tururi turistice!

Palatul Parlamentului nu mai poate organiza tururi turistice de la 1 februarie, iar conducerea Camerei Deputaţilor se va întruni mâine de urgenţă pentru a rezolva această problemă.

Deşi obiectiv turistic, fiind a doua cea mai mare clădire din lume după Pentagon, în Palatul Parlamentului nu se mai pot organiza tururi turistice deoarece instituţia nu mai are ghizi. Întrebat de ce nu mai sunt ghizi, secretarul Camerei Deputaţilor, Ioana Bran, a explicat că aceştia erau colaboratori.

"Din cauza contractelor de colaborare. Nu se mai poate şi atunci, probabil, se va face o modificare în structura de organizare pentru a-i angaja efectiv. Se va face un concurs", a declarat luni Ioana Bran, conform ziare.com.

Ea a mai spus că Biroul Permanent al Camerei a fost convocat pentru marţi dimineaţa pentru a rezolva situaţia. "Mâine (marţi, n.edr.), de la 9.45, va mai fi un Birou Permanent al Camerei pentru o situaţie de urgenţă administrativă. Din 1 februarie nu mai sunt ghizi pentru vizitele în Palatul Parlamentului şi, atunci, se găseşte o soluţie pentru această problemă", a mai spus secretarul Camerei.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră