Poliţiştii îi vor aduce un ultim omagiu eroului Ionescu Ghorghe, omorât de afaceristul turc

22 Aug 2015
Poliţiştii îi vor aduce un ultim omagiu eroului Ionescu Ghorghe, omorât de afaceristul turc
Poliţiştii anunţă că pe 23 august, la ora 13:00, vor să aducă în semn de respect un ultim omagiu poliţistului Ionescu Gheorge, omorât de Atash Abdullah, un afaceristul turc din România.

“Mâine, 23 august 2015, la ora 13:00, toţi politiştii care vor fi în serviciu, în semn de respect şi un ultim omagiu adus colegului nostru eroul Ionescu Gheorghe să pornească girofarele şi sirenele. Cetăţenii care se vor afla în trafic şi vor să fie solidari cu poliţiştii pot să claxoneze şi ei preţ de un minut în amintirea eroului Ionescu Gheorghe. Dumnezeu nu iartă eroii, ci îi aşază aproape de el!”

Omul de afaceri turc a gonit 350 de metri cu poliţistul agăţat de maşină, iar martorii spun că a accelerat până la o viteză ameţitoare. În prima intersecţie mare, Abdulah Ataş a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a oprit într-un gard. Un martor este cel care l-a imobilizat pe şoferul fugar. Colegii poliţistului nu cred nici acum cele întâmplate. Spun că nu de puţine ori au parte de misiuni la limită. „Este foarte periculos. Mai ales când mergem în zonele mărginaşe”, spune Daniel Catrinel, coleg cu polițistul accidentat. Agentul rutier care agonizează acum pe un pat de spital este supranumit „Dulăul” și este recunoscut pentru abilitatea de a detecta şoferii băuţi.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră