Mai tare ca James Bond! Cum reacţionează un poliţist de la judiciar prins că lua mită pe o barcă, în Portul Tomis? Se aruncă în Marea Neagră

24 Iul 2015
Mai tare ca James Bond! Cum reacţionează un poliţist de la judiciar prins că lua mită pe o barcă, în Portul Tomis? Se aruncă în Marea Neagră
Ofiţerul de la Serviciul Investigaţii Criminale de la Constanţa, Laurenţiu Marin Dobre, a crezut ca poate scăpa de procurorii care i-au organizat un flagrant în timp ce primea o şpagă de 3000 de euro. Dar, s-a înşelat.

Omul legii, Laurenţiu Marin Dobre, s-a dus să-şi primească banii pe o ambarcaţiune din Portul Tomis. Când să pună mâna pe el procurorii, ofiţerul şi-a luat zborul de pe barcă. A plonjat în Marea Neagră. Pentru câteva secunde anchetatorii l-au pierdut din priviri pe subcomisarul Laurenţiu Marin Dobre, fiind înghiţit de apa mării.

Dar, omul legii a început să dea din braţe ca Ivan Patzaichin la vâsle. Degeaba! Pentru că procurorii l-au prins.

Procurorii anticorupţie susţin că pe 29 iunie 2015, Dobre Laurențiu Marin, subcomisar de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța – Serviciul de Investigații Criminale, "a pretins de la o persoană (martor denunțător) suma de 3.000 euro pentru ca, în exercitarea atribuțiilor de organ de cercetare penală, să nu dispună începerea urmăririi penale față de martorul denunțător în dosarul penal în care acesta este cercetat chiar de către inculpat".
În plus, omul legii i-a mai promis că în schimbul banilor va dispune restituirea bunurilor ce au fost ridicate cu ocazia percheziției domiciliare efectuată în luna aprilie 2015 la domiciliul acestuia.
Pe 16 iulie, Laurenţiu Marin Dobre, a mai cerut încă o dată cei 3.000 euro, urmând ca banii să-i primească într-un final pe 23 iulie.

"Astfel, la data de 23 iulie 2015, în jurul orelor 17:00, inculpatul Dobre Laurențiu Marin s-a întâlnit cu denunțătorul în Portul Tomis din Constanța, împrejurare în care inculpatul a primit de la denunțător suma de 3.000 euro, cu această ocazie constatându-se infracțiunea flagrantă." se precizează într-un comunicat al Direcție Naționale Anticorupție.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră