O tânără din Bacău a căzut, goală, de la etajul patru în condiții suspecte. Iubitul ei s-a baricadat în apartament

04 Iun 2015
O tânără din Bacău a căzut, goală, de la etajul patru în condiții suspecte. Iubitul ei s-a baricadat în apartament
Azi dimineață, în jurul orei 3.00, o fată de 24 de ani a căzut de la etajul patru al unui bloc de apartamente, dar este încă neclar dacă s-a aruncat, a căzut sau a fost împinsă. Tânăra nu era singură în apartement, iubitul său fiind și el în casă la momentul nefericitului eveniment. 

Sunt însă persoane care susțin că el ar fi impins-o si apor ar fi aruncat dupa ea cu mai multe obiecte, care au si fost gasite in gradina imobilului. Cert este ca dupa acest episod, barbatul s-a baricadat in casa. Dupa ce au spart usa, politistii l-au dus la audieri pentru a se stabili ce s-a intâmplat intre cei doi.Tânara a fost si ea preluata imediat de un echipaj de salvare care a transportat-o la spital pentru ingrijiri medicale si a ramas sub supraveghere la Terapie Intensiva. Avea mai multe fracturi insa urma sa fie supusa mai multor investigatii.

Vecinii au fost cei care au auzit un zgomot puternic si au vazut-o pe fata de 24 de ani pe trotuarul din fata blocului. Era dezbracata si nu a mai apucat sa spuna decât câteva cuvinte. Oamenii au sunat la 112 iar o ambulanta a transportat-o la spital. 
 
Astazi, in jurul pranzului, barbatul a iesit liber de la audieri. El ar fi declarat politistilor ca tanara s-a aruncat de la etaj, fara ca el sa poata interveni.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră