O geantă de voiaj "suspectă" a creat panică în Piața Romană

28 Apr 2015
O geantă de voiaj
O geanta neagra de voiaj uitata sau abandonata a creat panica printre oamenii aflati in zona Piata Romana. Imediat si-au facut aparitia o masina a Serviciului Roman de Informatii, urmata de jandarmi si agentii de politie, care au asigurat zona.

Politistii au intins banda pe o suprafata de cativa metri patrati in jurul gentii, in timp ce oamenii circulau la cativa metri de ea, pe trotuar. Trecatorii se uitau derutati la geanta cu pricina. In paralel zeci de curiosi s-au strans in jurul gentii de voiaj, toti cu telefoanele in mana sa surprinda obiectul suspect. Trecatorii se uitau derutati la ea. In mod normal ar fi trebuit restrictionat total traficul pietonilor pe trotuar.

Dupa vreo 10-15 minute si-a facut aparitia o duba alba pe care statea scris Interventie. Din ea au coborat doi ofiteri si-un caine lup. Unul i-a explicat politistului ca trebuie sa restrictioneze total traficul pietonilor pe trotuar si sa-i indeparteze pe curiosi. Intre timp, cainele a mirosit un pic geanta, apoi ofiterul i-a spus colegului sau ca nu e nimic. Totusi, au urmat procedura. Au scanat geanta, au masurat radiatiile, apoi au desfacut-o. Geanta era goala.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră