Nuțu Cămătaru a vorbit despre presupusa tentativă de ASASINAT împotriva Elenei Udrea. "Sper să se termine..."

08 Mai 2015
Nuțu Cămătaru a vorbit despre presupusa tentativă de ASASINAT împotriva Elenei Udrea.
 Zilele trecute, în presă a apărut o scrisoare în care se vorbea despre o presupusă tentativă de asasinat împotriva Elenei Udrea, pusă la cale de Sile, fratele lui Nuțu Cămătaru.

Acesta din urmă a declarat pentru cancan.ro că este "cea mai mare tâmpenie" pe care a auzit-o.

"Nici eu, nici fratele meu sau cineva din familia noastra nu are vreo legatura cu aceasta poveste. Elena Udrea nu e de omorat”, a spus Ion Balint, care a precizat ca daca ar fi avut vreun gand cu Udrea, nu ar fi fost unul “rau”.

"La cum arata, e de IUBIT, nu de omorat”, a spus fratele lui Sile Cămătaru.

Despre cum a apărut numele Cămătarilor în această poveste, Ion Balint a spus că sunt doup variante: “Ori vrea sa se victimizeze si spera ca judecatorii sa o elibereze (Udrea a fost eliberata joi din penitenciar-n.r), ori cineva vrea sa ne faca rau. Cert este ca nu avem vreo treaba cu acest lucru, sper sa se termine cu toate aceste tampenii”, a mai spus Nutu Camataru.

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a declarat că fostul ministru a primit o scrisoare a unui deținut din penitenciarul Colibași în care acesta mărturisea că ar fi fost angajat de lumea interlopă pentru a o infecta cu virusul HIV pe Elena Udrea.

Deținutul ar fi primit o scrisoare de la Sile Cămătaru în care i se cerea să găsească o metodă prin care să fie transferat la București și să se apropie de Udrea pentru a o infecta cu virusul HIV. (V.M.)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră