Naștere cu peripeţii, într-o staţie de tramvai din Timișoara

29 Iun 2015
Naștere cu peripeţii, într-o staţie de tramvai din Timișoara
O tânără de 28 de ani din Timișoara, aflată în ultima lună de sarcină, a simţit azi că i-a venit sorocul și s-a gândit că ar putea ajunge la maternitate cu... tramvaiul. A pornit la drum însă, când a ajuns în staţie, a simţit că bebelușul e gata să vină pe lume, mai repede decât crezuse ea. Tânăra a început să ţipe de durere, iar o altă femeie, care se afla în staţie, a întins-o pe jos și a asistat-o. Ȋntre timp, ceilalţi oameni au sunat la 112, pentru a chema o ambulanţă, informează www.opiniatimisoarei.ro.

Deși ambulanţa a ajuns la faţa locului în doar trei minute, paramedicii n-au putut decât să constate că femeia născuse deja. După ce au tăiat cordonul ombilical al copilului și i-au aspirat căile respiratorii, l-au transportat, împreună cu mama, la spital.



„Femeia este la cea de-a șasea nastere, a născut o fetiţă de 3.950 de grame, perfect sănătoasă, atât mama, cât și fetiţa fiind în stare generală bună”, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Marius Craina, directorul Spitalului Judeţean din Timișoara.

Niciunul dintre ceilalţi cinci copii ai tinerei nu locuiește însă cu ea, ci sunt daţi în grija statului și se află în centre de plasament. Potrivit managerului Spitalului Judeţean, citat de opiniatimisoarei.ro, în ultima perioadă tânăra obișnuia să doarmă la Adăpostul de Noapte de pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din Timișoara.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră