Motivul pentru care s-a sinucis o tânără de 22 de ani, însărcinată în luna a VIII-a

29 Mai 2017
Motivul pentru care s-a sinucis o tânără de 22 de ani, însărcinată în luna a VIII-a

O tânără în vârstă de doar 22 de ani, însărcinată în luna a opta, a fost găsită spânzurată, de soţul ei, în momentul în care s-a întors de la muncă.

Primele aspecte consemnate în dosarul penal deschis de polițiști pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului, nu există suspiciuni de omor, plecându-se de la ipoteza că tânăra viitoare mamică s-ar fi sinucis.

Tragedia s-a consumat în cursul serii de joi, în satul Burzuc, județul Bihor. Primele rezultate ale autopsiei indică faptul că este vorba de o sinucidere. 

Rezultatele finale ale investigaţiilor făcute de medicii legişti vor fi transmise procurorului abia săptămâna viitoare, însă aceştia nu au găsit urme care să conducă la ideea că tânăra ar fi fost victima unei agresiuni.

Conform ebihoreanul.ro, tânăra era contabilă și provine dintr-o familie cu o stare financiară bună. 

Gestul său a șocat comunitatea locală, cu atât mai mult cu cât femeia urma să nască prin cezariană în următoarele două săptămâni și părea fericită alături de soțul său, iar de curând cumpăraseră împreună pătuț și hăinuțe pentru copilul pe care îl așteptau.

Mai mult ca sigur că gestul este urmarea unei traume psihice, atât de puternice încât nici faptul că urma să devină mamă nu a putut-o compensa.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră