Motivul aberant pentru care un bărbat ar fi violat șase copii în decurs de o oră și jumătate

08 Mar 2017
Motivul aberant pentru care un bărbat ar fi violat șase copii în decurs de o oră și jumătate

Un bărbat de 59 de ani din localitatea arădeană Santana a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi violat șase copii, cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani într-o singură seara, în decurs de o ora și jumătate.

”Probatoriul administrat în cauză până la acest moment procesual a relevat faptul că în intervalul orar 20.30-22.00, numitul Colompar Gheorghe a întreținut relații sexuale orale cu un număr de șase copii, cu vârste între 8 și 12 ani. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii penale a inculpatului”, se precizeaza într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecatoria Chișineu-Criș.

Conform unor surse din cadrul anchetei, bărbatul de 59 de ani, de etnie romă, ar fi dus copiii la el acasă, unde i-ar fi supus perversiunilor sexuale. Părinții au examinat copiii medico-legal pentru a obtine certificate medicale care prin care să fie atestate abuzurile.

Suspectul și-a justificat faptele printr-o motivație aberantă - conflictului avut cu părinții copiilor, dorindu-și să se răzbune pe aceștia.
Familiile copiilor locuiesc în vecinătatea casei agresorului sexual și sunt tot de etnie romă.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră