Mobilizare pe Facebook. Miting pentru demiterea primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone

02 Noi 2015
Mobilizare pe Facebook. Miting pentru demiterea primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone
Un anunț postat pe Facebook cheamă bucureștenii la un miting, marți, în Piața Universității, pentru demiterea primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, începând cu ora 18.00.

Convocarea a fost postată pe pagina "DEMISIA Piedone, subordonatilor lui si tuturor celor raspunzatori", alaturi de mesajul: "SA NU MAI LASAM OAMENII SA FIE SACRIFICATI IN NUMELE SPAGII!".

Ce i se reproșează primarului sectorului 4 este faptul că în declarația pe care a dat-o sâmbătă, nu a găsit nimic să reproșeze instituției pe care o conduce și care a avizat funcționarea Clubului Colectiv.

"Avem la dosar toate actele, am indeplinit toate normele legale de eliberare a acordului de functionare (...) Legea Politiei locale spune ca pentru eliberarea acordului de functionare trebuie sa avem acordul locatarului, contractul de inchiriere, titlul de proprietate, datele de identificare de la Registrul Comertului. Locatarul da declaratie pe proprie raspundere despre ce activitatea pe care trebuie sa o desfasoare. Acordul de functionare insumeaza toate acordurile de la toate instititutiile", a susținut Cristian Popescu Piedone.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră