Viol în grup. O fată de 14 ani a fost VIOLATĂ de cinci tineri la Puturoasa, în Satu Mare

01 Sep 2015
Viol în grup. O fată de 14 ani a fost VIOLATĂ de cinci tineri la Puturoasa, în Satu Mare
O tânără de 14 ani din Satu Mare a fost violată de cinci localnici, în noaptea de 11 spre 12 august. Violatorii au vârste cuprinse 16 şi 24 de ani. Unul dintre violatori este sătmăreanul Mihăiţă Sebastian Cseh (24 de ani), condamnat pentru tentativă de omor în 2011.

Totul a început după ce fata a fost invitată la un suc de iubitul ei. Dar, surpriză. Prietenul ei era însoţit de alţi patru prieteni."Au luat-o cu maşina şi s-au deplasat spre localitatea Vama, din judeţul Satu Mare, ajungând într-un loc denumit Puturoasa. Aici i-au solicitat persoanei vătămate să susţină cu aceştia raporturi sexuale, ameninţând-o că în cazul în care va refuza o vor dezbrăca, îi vor lua telefonul mobil, şi o vor lăsa în pădure. Sub ameninţarea acestor cuvinte, persoana vătămată a întreţinut raporturi sexuale orale cu trei dintre inculpaţi, după aceea au adus-o în municipiul Satu Mare, lăsând-o într-o staţie de taxi”, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, Florin Betea, citat de Gazeta de Nord Vest.

Procurorii susţin că fata a fost violată sub ameninţare de Mihăiţă Sebastian Cseh, Petrişor Fanea şi Sarkozi Francisc. Alţi doi printre care şi iubitul fetei au asistat impasibili la viol. Primii treu au fost arestaţi pentru 30 de zile, iar complicii au fost puşi sub control judiciar.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră