O minoră internată în spital a spus că a fost VIOLATĂ de un asistent medical

06 Iul 2015
O minoră internată în spital a spus că a fost VIOLATĂ de un asistent medical
O adolescenta, in varsta de 17 ani, internată la spitalul județean din Brăila, l-a acuzat pe un asistent medical, in varsta de 58 de ani, ca a violat-o chiar in salonul unde era internata, inainte de interventia chirurgicala pentru care ajunsese la unitatea spitaliceasca, potrivit infobrăila.ro

Imediat dupa ce a fost operata de apendicita, speriata de gandul ca parintii ar putea afla de la medic ca nu mai este virgina, B.A. a strigat ca din gura de sarpe ca a fost victima unui viol, aratandu-l cu degetul pe asistentul medical care intrase de cateva ori in salon pentru a-i administra calmante. Sectia de Chirurgie a fost pusa pe jar, tatal adolescentei strigand ca va chema Procuratura si Politia pentru a-l trage la raspundere pe barbatul care ar fi abuzat sexual de fiica sa.  "Striga ca fata lui e virgina. Se batea cu pumnii in piept ca e domnisoara, ca nu a gresit cu nimic si cum s-a putut intampla asa ceva in spital. Nimeni nu stia ce sa creada, dar Viorel (n.r. asistentul medical) e om serios, in toata firea", ne-a declarat o infirmiera.

In jurul orei 09.00, politistii au fost alertati de tatal fetei, ajungand la spital pentru a desfasura primele cercetari cu privire la "oribila fapta" reclamata. Oamenii legii au ridicat hainele presupusei victime si au decis ca aceasta sa fie transportata la maternitate pentru a-i fi recoltate probe biologice, care urmau sa fie analizate de medicii legisti.  De asemenea, a fost interogata si colega de salon a adolescentei, care le-a spus politistilor ca nu a fost martora vreunui viol si ca a dormit mai tot timpul, insa fara sa fie trezita de zgomote ciudate sau tipete.

Dupa ce medicii specialisti au stabilit ca tanara braileanca nu a fost victima unei agresiuni sexuale, anuntandu-i insa pe parinti ca fiica lor nu mai e de ceva vreme virgina si ca a intretinut relatii sexuale cu doar cateva ore inainte de operatie, B.A. a recunoscut ca a mintit si ca a avut contact sexual cu iubitul ei. De frica tatalui, fata a inventat o poveste care si-a inchipuit ca va fi explicatia cea mai plauzibila pentru parintii care stiau ca nu a fost atinsa de niciun barbat.

In cauza s-a deschis dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de viol.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră