Ministrul Finanţelor anunţă rectificare bugetară cu plus. Investiţiile vor avea de câştigat

22 Iul 2015
Ministrul Finanţelor anunţă rectificare bugetară cu plus. Investiţiile vor avea de câştigat
Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat astăzi că săptămâna viitoare se va face prima rectificarea bugetară din acest an care va fi cu plus şi din care vor avea de câştigat investiţiile.

"Săptămâna viitoare, noi dorim să avem o primă rectificare în acest an, în 28 iulie va fi în Guvern adoptată, iar până atunci, în următoarele zile, avem o consultare şi cu cei de la Consiliul Fiscal.Ce pot să vă spun ca principiu, cred că va fi o rectificare pozitivă şi în special partea de investiţii va avea de câştigat foarte mult", a declarat Teodorovici la RFI.

El a mai spus că nu concepe să fie amînate de la plată sumele stabilite de instanţe prin decizii irevocabile, urmând ca tot ceea ce înseamnă titluri executorii şi obligaţii de plată ale statului să fie onorate.

"Vom tăia de-acolo unde, să spunem, execuţia n-a fost una foarte bună pe primele şase luni de zile. Adică vreau să fie o abordare totuşi corectă faţă de toţi cei care sunt vizaţi de această rectificare", a mai spus ministrul Finanţelor. 

Citiţi mai multe ştiri din Actualitate!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră