Mesajul trupei PhenomenOn : « Vrem o Românie Normală ! »

03 Noi 2015
Mesajul trupei PhenomenOn : « Vrem o Românie Normală ! »
Tragedia de saptamana trecuta ne-a rascolit profund . Pur si simplu nu suntem in stare sa trecem mai departe. Puteam sa fim noi acolo ,puteati sa fiti voi acolo… Au fost prietenii nostri …E revoltator cum se pot intampla asemenea grozavii. Nu suntem in masura sa judecam noi cine e de vina, de ce s-a intamplat asa, dar suntem in masura sa spunem ca asa ceva nu trebuia sa se intample.

Faptul ca unii vor face inchisoare, altii isi vor da demisia, altii isi vor pune cenusa in cap, nu ii va aduce inapoi pe acei oameni frumosi, pe acei oameni buni, nu le va alina ranile celor ce se zbat intre viata si moarte. Suntem tineri si dornici de viata. Vrem sa credem ca in Romania se poate trai frumos, ca se poate trai normal, ca se poate trai bine. Asta au crezut parintii nostri acum 26 de ani, asta credem si noi acum. Dar oare mai e nevoie de victime ca sa se intample asta ?

Asa cum deja  alte trupe au anuntat ca isi suspenda concertele si noi anuntam pe aceasta cale ca Trupa PhenomenOn va intra intr-o pauza de concerte. Suntem alaturi de  oamenii inimosi care s-au reunit sub lozinca #ImpreunaRezistam .

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră