Mda... Doi din trei angajaţi din multinaţionale s-au îngrăşat în ultimul an

07 Iul 2017
Mda... Doi din trei angajaţi din multinaţionale s-au îngrăşat în ultimul an

Munca la multinațională, de birou, dăunează grav siluetei. În ultimul an, doi din trei angajaţi din multinaţionale s-au îngrăşat, unii chiar cu peste 10 kilograme. Cauza e pentru toţi aceeaşi: alegeri alimentare nesănătoase combinate cu cele peste opt ore petrecute la serviciu, informează stiritvr.ro.

Consumul de carbohidraţi, lipsa sportului şi orele târzii de somn îi îngraşă pe corporatişti. Doi din trei angajaţi au luat proporţii în ultimul an, potrivit unui studiu realizat de un site de recrutare.

Unele societăți oferă angajaților chiar și reduceri la sălile de sport, dar aceștia se plâng că muncesc prea mult şi nu au timp să meargă la sală. 

Aproape jumătate dintre participanţii la sondaj au recunoscut că nu au fost la sală şi nu au practicat niciun sport în ultimele şase luni. 48% dintre cei care s-au îngrăşat, în ultimul an, au luat în plus cinci kilograme, iar 14%, peste 10 kilograme. Sunt însă şi angajaţi pe care drumul până la serviciu i-a ajutat să slăbească.

Şi mâncarea ieftină şi proastă îi îngraşă pe corporatişti. 43% dintre cei care au răspuns studiului au declarat că alocă mesei de prânz, în fiecare zi, între 10 şi 15 lei. 20% dintre ei dau între 15 şi 20 de lei şi doar 6% alocă mai mult de 20 de lei.

Un alt factor responsabil cu îngrăşarea este stresul.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră