Master Planul va avea un comitet de monitorizare. Cine se poate înscrie

29 Iul 2015
Master Planul va avea un comitet de monitorizare. Cine se poate înscrie
Ministerul Fondurilor Europene anunţă că organizaţiile reprezentative pentru domeniile Programului de Infrastructură Mare pot face parte din comitetul de monitorizare, în perioada 2014-2020.

Înscrierile se pot face până pe 4 august. Comitetul va fi o structură naţională de tip partenerial, fără personalitate juridică, cu rol decizional strategic în procesul de implementare a POIM 2014-2020.

Acesta se va reuni pe parcursul întregii perioade de programare 2014 - 2020, pentru a examina implementarea programului şi progresele înregistrate în cadrul POIM 2014 – 2020.


Potrivit comunicatului MFE. „În cazul în care partenerii sociali sau organismele care reprezintă societatea civilă fac parte dintr-o organizaţie de tip confederativ general/sectorial, nu vor fi luate în considerare formularele de intenţie transmise individual de către membrii acestora."

De asemenea, nu vor fi acceptate solicitări de includere în CM a instituţiilor pentru care au fost înregistrate şi dovedite fraude în ceea ce priveşte gestionarea de fonduri publice sau fonduri europene.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră