UPDATE. Marş pentru comemorarea victimelor de la clubul Colectiv. 10.000 de oameni în stradă, la Bucureşti

01 Noi 2015
UPDATE. Marş pentru comemorarea victimelor de la clubul Colectiv. 10.000 de oameni în stradă, la Bucureşti
UPDATE 14:14 

Circa 10.000 de persoane s-au adunat duminică, pe parcurs, după ce au pornit din Piaţa Universităţii, pentru a participa la marşul tăcerii, în memoria victimelor tragediei de la clubul Colectiv, pentru a ajunge la locul tragediei de vineri seara, clubul morţii, cum a fost supranumit locul tragediei.





....................................................................................

Mobilizare pe Internet a celor care vor să aducă un omagiu victimelor tragediei de acum două nopţi. Utilizatorii platformei Facebook anunţă că duminică la ora 14:00 va avea loc un marş dedicat victimelor, care va porni din Piaţa Universităţii din Capitală şi se va încheia în faţa Clubului Colectiv, locul tragediei, unde va fi ţinut un moment de reculegere.

La rândul lor, clujenii se vor întâlni la Piaţa Unirii la ora 14:00 să aprindă o lumânare în numele celor 27 de persoane care au murit.

„Nu poţi să schimbi trecutul, dar poţi să influenţezi viitorul. Mâine ne unim din solidaritate pentru familiile victimelor. Împreună transmitem un singur mesaj : Corupţia omoară oameni”, se arată în postarea de la Facebook care anunţă marşul.

„Persoanele din Bucureşti sunt invitate duminică în faţa clubului Colectiv de la ora 14:30 să aprindă o lumânare în memoria celor 27 de persoane care au murit, precum şi celor peste 100 de persoane rănite în urma tragediei de vineri seară. Transmite mai departe.
Menţionăm că de la ora 13:00 la ora 14:00 lumea se va strange în Piaţa Universităţii, urmând ca la ora 14:00 să se plece în marş către clubul care exista din cauza corupţiei, Colectiv”, este mesajul postat la Facebook.

”Fiecare om vine şi aprinde o lumânare, pune o floare, nu vorbim deloc, lăsăm liniştea şi bannerele să vorbească”, este sfatul dat participanţilor.





Alte stiri din Actualitate

Ultima oră