Marius Tucă a trimis o adresă CNA, în numele postului Smart FM

22 Noi 2015 | scris de Marina Constantinoiu
Marius Tucă a trimis o adresă CNA, în numele postului Smart FM


Redăm integral conținutul mesajului transmis Consiliului.

”Stimate doamne, stimați domni,

În numele SC Radio Smart SRL, Marius Tucă, administrator și asociat, doresc să supun atenției dumneavoastră o situație a cărei soluție stă în decizia instituției pe care o reprezentați.
La data de 05.11.2015, SC Radio Smart SRL a încercat depunerea dosarului pentru eliberarea a 11 (unsprezece) licențe audiovizuale pentru dezvoltarea serviciului de programe de radiodifuziune existent, cu denumirea SmartFM.
Nu s-a obținut aprobarea depunerii dosarului, deoarece acesta nu conținea certificatul de atestare fiscală valabil, la zi (n.n – certificatul exista, dar la data respectivă era expirat, iar cel nou avea să fie eliberat după șase zile, din motive independente de activitatea societății noastre).
Zeci de companii au depus proiecte pentru cele 48 de licențe radio FM scoase la concurs de Consiliul Național al Audiovizualului. Cunoaștem rigoarea procedurilor legale pentru participarea la aceste licitații, cunoaștem și faptul că, de-a lungul timpului, Consiliul a acceptat derogări pentru cazuri care au necesitat ajustări la dosarele depuse, mai ales când a fost vorba despre situații care nu depindeau de organizarea internă și de capacitatea decizională a respectivei societăți.
Este și cazul nostru, căci durata eliberării atestatului fiscal, care, în fapt, nu certifica decât o situație clară scriptic, nu a depins de voința societății noastre. Vă rugăm, în consecință, să acceptați dosarul SC Radio Smart SRL alături de celelalte zeci deja depuse, ca pe un semn de bunăvoință față de o societate care nu dorește nimic altceva decât promovarea jurnalismului de calitate, pe cale de dispariție, altfel, pe piața media din România.
Vă rugăm să aveți bunăvoința de a analiza această solicitare prin această prismă, căci, în final, interesul nostru, al tuturor, este acela de a asigura publicului produse media de calitate, iar noi ne luăm un angajament ferm în acest sens.
Vă mulțumesc pentru amabilitate.

Semnătura, Data,
Marius Tucă, 16.11.2015
administrator și asociat

De la SC Radio Smart SRL nr. de înregistrare în Registrul Comerțului: J40/559/2009
Certificat de înregistrare seria B, nr.0913208
Datele reprezentantului legal: Marius Tucă, e-mail: marius.tuca@mtnews.ro
Către:
Laura Corina Georgescu,
Răsvan Popescu,
Viorel Vasile Buda,
Radu Călin Cristea,
Florin Gabrea,
Maria Monica Gubernat,
Radu Bogdan Herjeu,
Valentin-Alexandru Jucan,
Dorina Rusu,
Gabriel Tufeanu,
Lorand Turos”

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră