Marius Tucă Show Ediție Specială. Invitată: Mihaela Bilic. Diseară, de la 19.00, partea a doua!

09 Mai 2019 | scris de S.E.
Marius Tucă Show Ediție Specială. Invitată: Mihaela Bilic. Diseară, de la 19.00, partea a doua!

Românii au ajuns să se radicalizeze în privinţa alimentaţiei şi să transforme slăbitul într-o obsesie, ascunsă acum în aşa-zisa mâncare sănătoasă. Este ceea ce declara Mihaela Bilic la Marius Tucă Show Ediție Specială. Partea a doua e emisiunii va fi difuzata astazi, de la ora 19.00.

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic răstoarnă mitul celor trei mese pe zi şi suţine că omul modern ar trebui mănânce doar o dată pe zi, pledeză pentru un singur fel de mâncare la o masă şi revenirea la consumul de carne de porc şi mâncărurile gătite acasă, precum ciorbele şi tocăniţele.

Într-un interviu la emisiunea “Marius Tucă Show”, Mihaela Bilic a admis că pe lângă eticheta de “nutriţionista vedetelor”, şi noţiunea de a slăbi este asociată de multe ori cu persoana sa, arătând că preocuparea pentru siluetă s-a transformat aparent într-o grijă de a ne hrăni sănătos.

Redăm câteva din declaraţiile medicului nutriţionist Mihaela Bilic la emisiunea “Marius Tucă Show”:

„Slăbitul a devenit o obsesie. Nu ştim să facem faţă mâncării, când trăim în abundenţă”

„Când vorbim de adulţi în secolul 21, nu mai există mai mult de maximum trei mese pe zi. Kilogramele în plus eu nu le consider boală”

„Trebuie să ajungem din nou la acea normalitate poate în care oamenii chiar mâncau o dată în zi. Omenirea asta nu a avut ce să mănânce... de trei mese pe zi nu s-a auzit”

Urmăriți Marius Tucă Show Ediție Specială. Diseară de la 19.00 este programată partea a doua.

 

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră