Magiunul de prune Topoloveni, premiat de nota zece, sponsor la a zecea ediție a Concursului Național “Talente împlinite”

29 Mai 2017
Magiunul de prune Topoloveni, premiat de nota zece, sponsor la a zecea ediție a Concursului Național “Talente împlinite” Galerie foto (3)

Sonimpex Topoloveni a fost sponsor oficial al Concursului  Național de Interpretare “Talente împlinite”, ediția a zecea, in memoriam Prof dr. muzicolog Doina Anca Luiza Paron- Florișteanu. Concursul a fost organizat de Asocația ”Părinții Aproape” și Colegiul Național de Muzică ”George Enescu” și s-a desfășurat sub egida Inspectoratului Școlar al Municipiului Bucucurești și a Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice.

La Concurs au participat 700 de copii, talente foarte tinere care merită toată atenția noastră a tuturor . „Am considerat ca o obligație civică și patriotică, din partea noastră, să le ”mulțumim ” acestor minunați copii  cu dulciuri sănătoase, o parte tradiționale, cum sunt Magiunurile Topoloveni din prune, măr, dovleac și struguri  sau dulcețurile Topoloveana procesate după un brevet care a revoluționat industria alimentară internațională prin înlocuirea siropului din zahăr cu sirop natural din măr și zacuștile obținute ca în gospodăria proprie dar superior calitativ datorită folosirii vaselor bain marie și a pastei de roșii”, a declarat dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.

Fiecare participant a fost premiat de noi pentru curajul pe care și l-a asumat să interpreteze în  fața colegilor și a profesorilor piese dificile și cu o mare încărcătură emoțională. Mulțumim frumos organizatorilor că ne-au oferit posibilitatea să îmbinăm două componente ale culturii românești adevărate- muzica și gastronomia tradițională.

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunurile Topoloveni de prune, măr, struguri sau dovleac și toată gama Topoloveana de zacuște, bulion de roșii și dulcețuri are onoarea să fie Furnizor al Casei Regale a României. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat ‘Superior Taste Award’ de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL.

În domeniul calității nutriționale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că ‘Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant’. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.

Dulceața Topoloveana este premiată pentru gust și calitate atât de către International Taste and Quality Institute — cu stele de aur, cât și de Monde Selection— cu medalii de argint și bronz. Toată gama de produse reprezintă alimente funcționale, fiind 100% naturale, fără zahăr adăugat.

Mai multe informații despre Magiunul de prune Topoloveni și produsele Topoloveana găsiți pe http://www.magiun-sonimpex.ro și pe pagina oficială de Facebook ‘Magiun de prune Topoloveni’

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră