Ministerul Afacerilor externe precizează că niciun român nu se află printre victimele incendiului din Dubai

01 Ian 2016 | scris de Cristi Ionescu
Ministerul Afacerilor externe precizează că niciun român nu se află printre victimele incendiului din Dubai

''Consulatul General al României la Dubai are în atenție incendiul produs în cursul zilei de 31 decembrie într-un hotel situat în centrul orașului Dubai. În acest sens, oficiul consular a luat legătura imediat cu autoritățile locale în vederea verificării dacă printre persoanele implicate se află și cetățeni români. Potrivit informațiilor furnizate de către autoritățile locale, până în acest moment, printre victimele implicate in incendiu nu se află niciun cetățean român. Oficiul consular român continuă monitorizarea cazului, se află în legatură permanentă cu autoritățile locale competente, fiind pregătit să acorde asistență consulară, dacă situația o va impune'', precizează MAE pentru Agerpres.

Cel puțin 16 persoane au fost rănite, dintre care 14 ușor, în incendiul uriaș care a izbucnit joi seară într-un hotel de lux din Dubai, a informat biroul de presă al guvernului din emirat, potrivit AFP.

Incendiul a avariat hotelul de cinci stele The Address Downtown, situat într-un zgârie-nor de 63 de etaje în centrul Dubaiului, nu departe de cel mai înalt turn din lume, Burj Khalifa (828 de metri), în timp ce mii de persoane, printre care numeroși turiști, se adunau în cartier pentru a sărbători trecerea în anul 2016.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră