Lupta ŞOFERILOR cu...RADARELE. Care este noua metodă ANTI-RADAR descoperită de conducătorii auto. FUNCŢIONEAZĂ?

10 Iun 2015
Lupta ŞOFERILOR cu...RADARELE. Care este noua metodă ANTI-RADAR descoperită de conducătorii auto. FUNCŢIONEAZĂ?
Şoferii se dovedesc tot mai uniţi în faţa amenzilor. Aceştia nu stau cu mâinile în buzunare atunci când vine vorba de ...radare. Aşa că, şi-au făcut aliat Facebook-ul. Dacă până acum, cu un flash îi avertizau pe colegii din trafic că urmează un radar, mai nou, au creat pe Facebook multe comunităţi care să-i pună în gardă şi să-i scape de sancţiuni, potrivit ştirilor Pro tv.

Şoferii, radarele şi facebook-ul 

Eficiente rămân şi staţiile prin care şoferii comunică intre ei, dar şi aplicaţiile de pe telefon. Mai exact, şoferii care au plecat marţi la drum din Timişoara până la Arad şi sunt membri ai comunităţii de pe Facebook „Radare Timişoara“ au aflat că, pe o distanţă de 60 de kilometri îi pândesc „3 ceasuri rele“.  Astfel, 21.000 de soferi, membri ai comunităţii virtuale, se informează zilnic folosind grupul de pe Facebook. Cei care întâlnesc în drumul lor un radar postează pe grup un mesaj sau o fotografie. Alţi şoferi care circulă în aceeaşi zona şi văd din nou echipajul, postează o actualizare printr-un comentariu.

Detectorul de radare, încă eficient
Cei care nu au încă cont pe Facebook au rămas la vechile metode: detectorul de radar sau staţiile prin care şoferii se avertizează unii pe alţii în timp real. Mult mai practice sunt aplicaţiile pentru telefoanele inteligente care îi permit pasagerului din dreapta să semnaleze în timp real informaţii utile soferilor. Conducatorii afla prin avertismente sonore daca pe traseu sunt accidente, drumuri blocate, radare sau gropi.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră