Senatorul Traian Igaș s-a bătut în clătite cu secretarul de stat Alexandra Braica, în timp ce Klaus Iohannis se delecta cu Mozart

26 Iul 2015
Senatorul Traian Igaș s-a bătut în clătite cu secretarul de stat Alexandra Braica, în timp ce Klaus Iohannis se delecta cu Mozart
Politicienii arădeni muncesc din greu pe o caniculă de peste 38 de grade pentru a ciuguli cateva voturi de la localnici și turiștii din stațiunea Moneasa. Se vede că sunt în plină campanie electorală. Pentru acestea au dat aerul condiționat din Parlamentul Romaniei pe canicula din Arad, doar pentru a-i impresiona pe votanți. Si nu oricum.

Fostul ministrul de Interne, actual senator, Traian Igaș, cu barbă de lumbersexual și-a asortat îmbrăcămintea de parcă juriza vreun concurs de miss. Cu nasturele de la cămasa desfăcut, dar fară să-și suflece manecile s-a pus pe făcut clătite la Parada Clătitelor de la Moneasa! Pe fundal avea un banner mare cu Partidul Național Liberal.

Dar, pe langă el s-au tot învartit niște băieți care aveau inscripționat pe spatele tricoului "poliția comunitară", pesemne că se ocupau cu ordinea și liniștea publică.

De cealaltă partea a baricadei a fost secretarul de stat la dialogul social, Alexandra Braica, împreună cu echipa de partid. Si ea, și-a tras sorțul de bucătăreasă peste hainele de stradă, părul ondulat a fost fixat cu ochelarii de soare, și cu zambetul pe buze s-a apucat de făcut clătite. Medievale.

In tot acest timp, președintele Klaus Iohannis împreună cu prima doamnă se delectau în Salzburg, pe acorduri fine de Mozart. După ce s-a întalnit cu președintele Austriei, Heinz Fischer, a participat la deschiderea oficială a Festivalului de la Salzburg, în calitate de invitat de onoare. "Festivalul, care se desfășoară în locul nașterii lui Wolfgang Amadeus Mozart, reunește iubitori de muzică, operă și teatru din toate colțurile lumii și reprezintă o tradiție, fiind organizat încă din anul 1920. Cred în puterea culturii de a reuni oamenii și sunt un susținător al evenimentelor culturale, care fac orașele ce le găzduiesc să vibreze, să fie pline de viață, promovând totodată identitatea acelui loc", a punctat Klaus Iohannis.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră