Lugoj. Scandal în stradă! Polițist, asaltat de un tânăr și de mama lui (VIDEO)

18 Sep 2015
Lugoj. Scandal în stradă! Polițist, asaltat de un tânăr și de mama lui (VIDEO)
Scandalul s-a pornit în momentul în care după ce a parcat neregulamentar în zona pieței din Lugoj, remarcând amenda care-l aștepta liniștită, sub ștergătorul de parbriz, șoferului i s-a urcat sângele în zone ale creierului în care acest lucru n-ar fi trebuit să se întâmple.

Martorii spun că tânărul a luat amenda, a mototolit-o și a azvârlit-o în fața polițistului care nu făcuse nimic altceva decât ceea ce ar fi trebuit să facă: să aplice legea.

Cearta dintre polițist și șoferul contravenient urma o cale firească, cea a imobilizării tânărului agresiv și a conducerii sale la secție.

Numai că, într-o inima de mamă sentimentele nu pot sta liniștite atunci când chiar copilul tău se zbate nervos în brațe cu un polițist. Ceea ce s-a și întâmplat, mama contravenientului sărind în ajutorul puiului ei și într-un efort comun l-au făcut pe polițist să regrete că nu ceruse prin stație ajutorul colegilor.

Polițistul a scăpat din mâinile tandemului fiu-mamă doar după ce câteva persoane de pe margine au părăsit statutul de spectatori și au intervenit în favoarea lui.

Nici chiar și cel care înregistra întâmplarea n-a scăpat de excesul de adrenalină al celor doi, telefonul cu care filma alegându-se cu un contact cu solul.

În cele din urmă, banda celor doi a fost condusă la sediul Poliției Locale, aflat în incinta pieței, de unde, după sosirea întăririlor, au fost conduși la secție urmând să aștepte constituirea unui dosar penal și o eventuală amendă de 8,000 de lei per capita.

 
Lugoj. Doar una e mama, care sare împreuna cu fiul sau la bataie cu politistii!

Posted by WTF News on Friday, 18 September 2015


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră