Loteria bonurilor fiscale: Erori în sistem, mai mulți bucureșteni nu și-au putut înregistra câștigul

30 Iun 2015
Loteria bonurilor fiscale: Erori în sistem, mai mulți bucureșteni nu și-au putut înregistra câștigul
Prima zi de înscriere a bonurilor fiscale câştigătoare a fost marcată de erori în sistem. În Capitală, posesorii bonurilor au fost trimişi acasă deoarece angajaţii Fiscului nu au reuşit să le înregistreze datele.

Potrivit TVR, în ţară, în schimb, chiar dacă sistemul a funcţionat, a bătut vântul la ghişeele Fiscului: până la închiderea programului, erau inregistrate doar 38 de bonuri, faţă de 1000 câte au fost în aprilie, după prima zi de la extragere. Şi companiile din domeniul bancar anunţă un număr mai mic de tranzacţii câştigătoare: doar 677 faţă de 2000 câte au fost în aprilie.

Toţi cei care au bonuri de 135 de lei, eliberate pe 23 mai, pot merge la orice sediu ANAF, în următoarele 30 de zile, pentru a le înscrie. Au nevoie de bonul în original, o copie a actului de identitate, o cerere pe care o găsesc pe site-ul autorităţii şi un număr de cont pentru livrarea premiului. Dacă numărul lor depăşeşte 100, atunci se va organiza o nouă extragere. Suma minimă ce poate fi câştigată este de 10 mii de lei.
Loteria fiscală, cu erori de sistem. În Capitală, bonurile câştigătoare nu au putut fi înregistrate
Prima zi de înscriere a bonurilor fiscale câştigătoare a dus la mai puţini norocoşi şi la multe erori în sistem. În Capitală, posesorii bonurilor au fost trimişi acasă deoarece angajaţii Fiscului nu au reuşit să le înregistreze datele. În ţară, în schimb, chiar dacă sistemul a funcţionat, a bătut vântul la ghişeele Fiscului: până la închiderea programului, erau inregistrate doar 38 de bonuri, faţă de 1000 câte au fost în aprilie, după prima zi de la extragere.
 
- See more at: http://stiri.tvr.ro/loteria-fiscala--cu-erori-de-sistem--in-capitala--bonurile-castigatoare-nu-au-putut-fi-inregistrate_62344.html#sthash.W72Z5j7N.dpuf

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră