Loteria Bonurilor Fiscale. Ce Sumă a Ieșit Câștigătoare la Extragerea de Azi

17 Ian 2016 | scris de Cristi Ionescu
Loteria Bonurilor Fiscale. Ce Sumă a Ieșit Câștigătoare la Extragerea de Azi

Bonurile fiscale emise în data de 30 decembrie, cu o valoare de 142 de lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 — 31 decembrie. Fondul total de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Conform Ministerului Finanțelor Publice, dacă numărul cererilor de revendicare depășește 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, deoarece nu pot fi decât de 100 de bonuri câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. 'Loteria Română' (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră