Liviu Dragnea, veste înainte de alegeri! Ce au decis magistraţii Înaltei Curţi

09 Dec 2016 | scris de Mara Răducanu
Liviu Dragnea, veste înainte de alegeri! Ce au decis magistraţii Înaltei Curţi

 Judecătorii Instanței Supreme au decis să înceapă procesul în dosarul în care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu şi la fals intelectual, cauză în care este cercetat alături de fosta sa soţie. 

„Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de inculpaţii Şefu Olguţa, Prodana (fostă Dragnea) Bombonica şi Dragnea Nicolae Liviu împotriva încheierii nr. 921 din 4 octombrie 2016 pronunţată de judecătorul de cameră preliminară în dosarul nr. 2628/1/2016/a1 al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală”, a decis instanţa supremă, hotărârea fiind definitivă.

Președintele social-democraților a fost trimis în judecată pentru instigare la abuz în serviciu, în calitate de preşedinte al CJ Teleorman. Conform DNA, Dragnea a intervenit pentru menținerea în funcție și plata drepturilor salariale pentru două angajate de la DGASPC Teleorman, deși știa că acestea lucrau de fapt în cadrul organizației PSD Teleorman. 

În acest dosar a fost trimisă în judecată și fosta soție a lui Dragnea, Bombonica Prodana, la data comiterii faptei coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și șef serviciu Secretariat din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră