După ce l-a ucis pe Cecil, Walter Palmer se dă la fund. Vecinii dentistului protestează: ești un laș fără c...

29 Iul 2015
După ce l-a ucis pe Cecil, Walter Palmer se dă la fund. Vecinii dentistului protestează: ești un laș fără c...
Vânătorul este pe cale de a ajunge vânat. Walter Palmer, dentistul din Minnesota care zilele trecute a ucis unul dintre simbolurile Africii, leul Cecil, a dispărut din peisaj. După ce a declarat că el nu se simte vinovat de respectiva crimă, întrucât responsabili sunt ghizii care l-au dus într-un loc în care vânătoare era interzisă, Palmer s-a dat la fund. Și-am dat seama că, probabil, indiferent ce și cum ar spune, opinia publică este împotriva lui și a preferat să vorbească numai prin avocat.

Între timp, la cabinetul său din Bloomington, vecinii protestează. Cineva a lipit pe ușa o fotografie în care dentistul s-a pozat alături de leul mort, fotografie care avea dedesubt următorul text „ Dr Walt Palmer – nu-i așa că este mândru de cee ce a făcut?”

Alții au preferat să lase la ușa cabinetului medical câteva păpuși de pluș. Toate reprezentând animale sălbatice – doi lei, un urs, un leopard, un cimpanzeu sau un tigru. Mesajul este însă clar.
Vecinii se arată și ei șocați, ,ai ales că mulți dintre ei nu știau despre „pasiunea” doctorului Palmer.

Pe internet, însă, publicul se arată mai puțin îngăduitor. Profilul de Google al lui Walter Palmer este plin de acuzații.”Ai furat lumii acest animal, dr Palmer”, spune un mesaj. “Faptele tale vor avea repercusiuni și te vor urmări atât în viața personală cât și în cea profesională. Îmi pare rău pentru familia ta și sper că vei găsi o cale să-ți îndrepți acțiunile. Poate aș putea să îți sugerez să lucrezi ca dentist la o grădină zoologică.”

„Walter”, spune un alt mesaj, “ar trebui să îți fie rușine de ce ai făcut. Conștiința ta ar trebui să știe ce păcat ai săvârșit. Karma asta se va întoarce împotriva ta.”

„Mizerabil” și „ticălos” sunt unele din cele mai frecvente etichete la adresa vânătorului, vânat acum de opinia publică. „ Ești un laș fără c...”, spune un alt mesaj
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră