Cum de arată atât de bine Lenin la vârsta de 145 de ani?

29 Apr 2015
Cum de arată atât de bine Lenin la vârsta de 145 de ani?
Un mic pont de a arata bine la varsta de 145 de ani. Incearca sa inlocuiesti bucatele de piele cu plastic. Asa au procedat oamenii de stiinta care au in grija corpul lui Vladimir Ilicim Lenin, scrie revista American Stientific.

Fondatorul Uniunii Sovietice, care a murit in 1924 a “implinit” in urma cu o saptamana 145 de ani.; mausoleul sau a fost inchis pentru o perioada si corpul sau imbalsamat a trecut printr-un proces de restaurare. “Au trebuit sa substituie anumite parti de carne si piele cu bucati speciale de plastic si alte materiale compozite, asa ca in termeni biologici Lenin este din ce in ce mai putin ceea ce era”, a declarat un expert.

Acum, Lenin are globi oculari falsi iar grasimea de sub piele a fost inlocuita cu anumite substante speciale, realizate la comanda; Efectele acestor substante chimice asupra pielii fac ca pielea sa arate la fel. Corpul a fost si el reimbalsamat in bai speciale de substante chimice. Intre anii 1950 si 1980 nu mai putin de 200 de experti s-au ocupat de mentinerea corpului lui Lenin cat mai aproape de realitate.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră