Lactate Brădet: Ne este foarte greu în aceste momente să înțelegem ce se întâmplă

01 Mar 2016 | scris de Cristi Ionescu
Lactate Brădet: Ne este foarte greu în aceste momente să înțelegem ce se întâmplă

Firma românească Lactate Brădet, ale cărei produse au fost indicate ca sursă a îmbolnăvirilor bebelușilor cu bacteria E.coli, a publicat un mesaj pe Facebook în care îți declară uimirea și neputința de a reacționa în fața acuzațiilor, atâta timp cât toate testele până acum au fost bune, iar produsele lor sunt trimise către piețe europene.

"Va multumim mult de tot celor ce ne sunteti alaturi, ne cerem scuze celor, pe care, poate, i-am suparat. Este foarte greu ca in aceasta tara unde mass media te ridica si tot ea te distruge sa ne exprimam punctul de vedere. Asa cum s-a scris suntem o fabrica mica, acea fabrica in care toata familia a fost implicata si de unde noi, toata familia, de la mic la mare consumam produsele. Din aceasta fabrica, in toata aceasta perioada, au plecat produse si in comunitatea europeana si nu am avut niciodata niciun incident. Pana in acest moment, nu stim ce sa va spunem, fiindca rezultatele analizelor nu sunt finale; tocmai de aceea nu vrem sa facem vreo declaratie in acest sens; dar, asa cum parinti de la Marie Curie au iesit si au declarat ca NU branza proaspata a fost alimentul consumat de copilasi si atata timp cat analizele facute pana la aceasta data atat la personal cat si la produse au iesit bune, haideti sa nu ne mai dam cu parerea si sa lasam persoanele abilitate sa-si faca treaba.
Suntem parinti, suntem persoane cu frica de Dumnezeu si ne este foarte greu in aceste momente sa intelegem ce se intampla", scriu proprietarii fabricii Lactate Brădet pe Facebook.

O cantitate de brânză proaspătă de vacă produsă de societatea Lactate Brădet din Curtea de Argeș conține bacteria E-coli, a declarat luni, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu. 

"În urma analizelor de laborator, inspectorii veterinari au găsit E-coli în probele de brânză de la Lactate Brădet din Curtea de Argeș, care comercializează și produse tradiționale. Este vorba despre o cantitate de 20 de kilograme de brânză proaspătă de vaci. De asemenea, în județul Bacău inspectorii au găsit într-un frigider carne de pasăre recoltată dintr-o gospodărie personală", a explicat Irimescu.

"Toate controalele au dovedit că ne facem datoria cu responsabilitate. Utilajele sunt de ultima generaţie, sunt pornite în prezenţa mea. Implicarea mea şi a familiei mele a fost maximă. Am pus mai mult decât suflet. Acolo am copilărit (la Brădet - n.r) şi am vrut să dezvolt zona", a declarat Marius Badea, Patronul Fabricii Lactate Brădet.

Bărbatul a plâns de neputință, în fața camerelor.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră