La Spitalul SRI, doi pacienţi sunt în stare critică

01 Noi 2015
La Spitalul SRI, doi pacienţi sunt în stare critică
Medicii spitalului SRI luptă pentru salvarea vieţii pacienţilor răniţi la clubul Colectiv. Starea pacienţilor internaţi la spitalul SRI, "Dr. Agrippa Ionescu", din Bucureşti este următoarea:

- Doi pacienţi stabili

- Doi pacienţi români, cu vârstele de 30, respectiv 44 de ani, au fost stabilizaţi hemodinamic şi au o stare generală staţionară. Celor doi li s-a aplicat toaleta plăgilor sub anestezie generală.

- Doi pacienţi pentru care medicii sunt rezervaţi

- Un pacient-cetăţean italian în vârstă de 20 de ani şi un român, cu vârsta de 35 de ani, sunt instabili hemodinamic, intubaţi, cu o stare generală foarte gravă. Pentru ei s-au practicat incizii de decompresiune şi toaleta plăgilor sub anestezie generală.

- Doi cetăţeni spanioli cu o stare foarte bună

Cei doi cetăţeni spanioli au fost stabilizaţi, aceştia prezentându-se intoxicaţi cu fum. Medicii de la spitalul SRI susţin că vor fi externaţi curând.

- Un pacient cu răni uşoare

- Un pacient în vârstă de 22 de ani s-a prezentat la spitalul "Dr. Agrippa Ionescu" pe 1 noiembrie, are arsuri superficiale şi este stabil hemodinamic şi respirator.

Atât pacienţii cât şi membrii familiilor acestora au beneficiat de consiliere psihologică de la momentul internării şi până în prezent. 
Directorul Serviciului Român de Informaţii, Eduard Hellvig, a vizitat sâmbătă, spitalul SRI şi a asigurat personalul medical de tot suportul pentru a-şi putea îndeplini misiunea. 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră