Klaus Iohannis, prezent în Piața Universității: "Românii, pe bună dreptate, sunt indignaţi" (VIDEO)

22 Ian 2017
Klaus Iohannis, prezent în Piața Universității: "Românii, pe bună dreptate, sunt indignaţi" (VIDEO)

Într-un gest considerat de unii firesc, de alții neconstituțional, Klaus Iohannis a vizitat Piața Universității și demostranții prezenți acolo.

Și nu a fost singur, ci însoțit de echipa sa de producție TV, mărturie fiind clipul video postat pe pagina sa de Facebook, însoțit de același discurs pe care l-a avut în rândul manifestanților.

"Am fost în Piaţa Universităţii, alături de miile de români, ca să-mi arăt indignarea. O gaşcă de oameni politici cu probleme penale vrea să schimbe legislaţia din România, vrea să slăbească statul de drept. Or, aşa ceva nu se poate admite! Este inadmisibil să se schimbe legislaţia şi zeci, sute de politicieni certaţi cu legea să se găsească cu dosarele curate şi să continue fărădelegile. Românii, pe bună dreptate, sunt indignaţi", a spus, și a scris, la momente diferite, președintele României, Klaus Iohannis.

Probabil că la ora transmiterii acestei informații Hillary și Obama sunt roși de invidie față de mult mai destoinicul politician de pe malurile Dâmboviței, pentru că au ratat șansa  de-a participa la mitingul anti-Trump. Dar ce știu americanii despre democrație? Mai nimic, doar 241 de ani...

Ieșirea președintelui Iohanis în Piața Universității, cu parasirea rolului de mediator în societate și garant al Constituției, reîntoarce cumva România la perioada anilor '90, la confruntările de idei făcute în stradă, consfintind că singura certitudine pe care o putem avea este aceea că statul român este încă extrem de slab.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră