Klaus Iohannis nu mai e pe placul internauților. Pagina de Facebook a președintelui, în scădere dramatică de popularitate

12 Noi 2015
Klaus Iohannis nu mai e pe placul internauților. Pagina de Facebook a președintelui, în scădere dramatică de popularitate
Se pare că deciziile, dar și comportamentul președintelui Klaus Iohannis din ultima perioadă și-au cerut tributul. Societatea civilă, prin reprezentanții săi online, a dat o lovitură popularității pe internet a președintelui Klaus Werner Iohannis. Pagina de Facebook a suferit modificări serioase, statisticile indicând o scădere dramatică a numărului fanilor pe internet.
 
Astfel, totalul de 1.689.258 de like-uri este într-o continuă scădere, fiind cu doar 0,6% mai mare comparativ cu săptămâna trecută, când se afla tot pe scădere.  De asemenea, în această săptămână, numărul de like-uri noi ale paginii înregistrează o scădere dramatică, de 72,8%. Cum arată și graficul, în ultima săptămână linia descendentă este foarte accentuată, reușind să piardă aproape tot potențialul de creștere săptămânal.

Nu putem să spunem exact care a fost motivul pentru această scădere bruscă a popularității pe internet a președintelui Iohannis, probabil sunt mai multe elemente care au contribuit, însă un lucru e sigur. Klaus Iohannis nu mai este cel de odinioară, iar asta se reflectă în like-urile tinerilor frumoși și liberi.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră