Iubitul unei tinere din Iaşi şi-a muşcat rivalul de gât şi de ureche

24 Mar 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Iubitul unei tinere din Iaşi şi-a muşcat rivalul de gât şi de ureche

Un tânăr, care şi-a însoţit iubita, aflată în sevraj, la  Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, l-a muşcat pe un alt bărbat de gât şi de ureche, din gelozie. Poliţiştii au deschis, vineri, un dosar penal pe numele tânărului agresor.

Incidentul a avut loc la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului şi a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Pentru a-l calma pe tânărul recalcitrant au intervenit şi reprezentanţii firmei de pază a unităţii medicale.

Agresorul este cunoscut în UPU, deoarece se prezintă des din cauza consumului de substanţe interzise. „S-a prezentat o pacientă tânără, pentru simptomatologie de tip sevraj la anumite substanţe interzise pe care le consumase, din declaraţiile ei. Persoana care o însoţea, un bărbat de vârstă tânără care a avut mai multe prezentări în urgenţe pentru manifestări de tip sevraj, pe fondul unei stări probabil halucinatorii, a agresat un alt aparţinător care se afla în spaţiul de aşteptare, acesta însoţind o altă pacientă din urgenţă”, a declarat, vineri, corespondentului Mediafax, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu.

Bărbatul agresat a suferit o plagă muşcată care a fost tratat în Urgenţă, dar are nevoie şi de consult ORL, din cauza rănilor de la gât şi de la ureche.

Agresorul le-a spus medicilor că l-a muşcat pe bărbat pentru că i s-a părut că se uită ciudat la iubita sa şi a devenit gelos. Şi el a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind lovit de cel agresat.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră