Ion Cristoiu: "Sunt uluit ca o instanta a transformat un caz de reparatie morala intr-un moment de imbogatire a unui politician"

27 Apr 2015
Ion Cristoiu:
Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat decizia instantei prin care Marius Tuca a fost obligat sa-i plateasca despagubiri in valoare de 40.000 euro lui Varujan Vosganian. "E o suma uriasa!", a spus Ion Cristoiu, in momentul in care a auzit ca Marius Tuca a platit deja banii.

"Observ cu stupoare ca aceasta sentinta aberanta prin suma de despagubiri morale nu a facut pe nimeni sa tresare in presa. Sunt un mult incercat al proceselor, asa zise de paguba morala. Am fost dat in judecata si la randul meu am dat in judecata. Eu insa nu am cerut decat o suma simbolica pentru ca astfel de procese nu viseaza imbogatirea pagubitului ci reparatia morala. Cei care m-au dat in judecata au cerut, ca si Varujan Vosganian, sume astronomice, dar nici intr-unul din procesele mele, instanta nu a acceptat aceste sume. Maximum admis de instanta a fost in cazul Gabriela Adamesteanu. Sunt pur si simplu uluit ca o instanta din Romania a transformat un caz de reparatie morala intr-un moment de imbogatire a unui politician."
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră