Iohannis, îngrijorat de vestea deteriorării stării de sănătate a regelui Mihai

02 Mar 2016 | scris de Cristi Ionescu
Iohannis, îngrijorat de vestea deteriorării stării de sănătate a regelui Mihai

Președintele Klaus Iohannis spune că a primit cu îngrijorare vestea deteriorării stării de sănătate a regelui Mihai și își exprimă speranța că acesta va trece peste momentele dificile, iar familia regală va rămâne și în viitor același reper de speranță și solidaritate.

 "Am primit cu îngrijorare vestea deteriorării stării de sănătate a Majestății Sale Regelui Mihai. Îmi doresc ca regele să aibă puterea să treacă peste aceste momente dificile și îmi exprim nădejdea că familia regală va rămâne și pe viitor același reper deosebit de speranță și solidaritate", a scris Iohannis pe Facebook.

El a subliniat că este "important ca, mai ales în aceste clipe grele, să nu uităm exemplul vrednic de curaj și dăruire pus în slujba națiunii de către regele Mihai încă din 1927".

Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a regelui Mihai I, care a fost supus recent unei operații chirurgicale, suveranul afirmând, într-un mesaj făcut public miercuri, că este sigur că fiica sa "Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înțelepciunea și forța" de a-l reprezenta și de a duce la îndeplinire toate acțiunile sale publice.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră