Se întoarce acasă!Ioan Gyuri Pascu va fi înmormântat la Agnita, lângă părinţii şi sora sa

27 Sep 2016 | scris de Mara Răducanu
Se întoarce acasă!Ioan Gyuri Pascu va fi înmormântat la Agnita, lângă părinţii şi sora sa

 

"Înmormântarea va avea loc vineri, de la ora 12,00, la Agnita, lângă Sibiu, orașul natal al lui Gyuri", a spus Cristian Grețcu, colg al artistului în trupa Divertis citat de agerpres.ro. Potrivit acestuia, trupul neînsuflețit al lui Ioan Gyuri Pascu va fi depus marți după-amiază la capela cimitirului Bellu ortodox. "Va fi depus astăzi, la ora 14,30- 15,00, la capela de la Bellu ortodox. Aici va sta până mâine, la prânz, când va fi luat și dus la Agnita de familie", a precizat Cristian Grețcu.

Contactat de corespondentul agerpres.ro, preotul evanghelic de la Agnita, responsabil cu cimitirul din oraș, Reinhart Boltres, a declarat că trupul artistului va fi adus miercuri seara la capela cimitirului din oraș. "Eu am fost anunțat de către niște trimiși ai familiei că înmormântarea va fi vineri, la ora 12,00. Este un cimitir în proprietatea Bisericii Evanghelice, în care sunt înmormântați toți ce nu sunt ortodocși, deci evanghelici, reformați... Ioan Gyuri Pascu era reformat. Înmormântarea o să o facă bănuiesc, colegul meu, ungur, reformat. Trupul va fi adus mâine la Agnita", a precizat  Reinhart Boltres, preot la parohia Evanghelică din Agnita. Actorul va fi înmormântat lângă părinții și sora sa.

Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineață, la vârsta de 55 de ani. Decesul a survenit în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. "Două echipaje SMURD s-au deplasat la fața locului. Este vorba despre un stop cardiorespirator iresuscitabil", a declarat S coordonatorul SMURD București, medicul Bogdan Oprița. Ioan Gyuri Pascu a murit acasă, în jurul orei 5,00 dimineața. Manevrele de resuscitare au durat aproximativ o oră. Actorul și muzicianul Ioan Gyuri Pascu s-a născut la 31 august 1961, la Agnita, în județul Sibiu. În 1987 a devenit membru în grupul 'Divertis', alături de care a încântat publicul timp de 20 de ani, participând la multe spectacole live, emisiuni de radio și televiziune.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră