Învăţător din Argeş, ridicat de DIICOT. Bărbatul de 51 de ani ar fi exploatat sexual eleve de liceu

03 Noi 2016 | scris de Veronica Micu
Învăţător din Argeş, ridicat de DIICOT. Bărbatul de 51 de ani ar fi exploatat sexual eleve de liceu

Perchezițiile au avut loc în municipiul Câmpulung, judeţul Argeş, la mai multe persoane suspectate de trafic de minori, proxenetism, act sexual cu un minor şi folosirea pornografiei infantile.

Potrivit DIICOT, din anul 2015 şi până în prezent, patru suspecţi, unul dintre aceştia fiind cadru didactic la o şcoală generală din comuna Poienarii de Muscel, au racolat 20 de fete cu vârste sub 18 ani, pe care le-au adăpostit şi exploatat sexual atât în locuinţe închiriate cât şi în locuinţele suspecţilor din Câmpulung.

Suspecţii au vârste cuprinse între 17 şi 70 de ani.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Argeş, Dumitru Tudosoiu, a declarat pentru news.ro că învăţătorul, în vârstă de 51 de ani, are peste 30 de ani vechime în învăţământ. El a precizat că, în condiţiile în care instituţia pe care o conduce nu a fost încă informată oficial despre o eventuală punere sub acuzare a cadrului didactic, ISJ nu a putut dispune până acum măsuri administrative faţă de acesta. ”Aşteptăm să vedem cum se desfăşoară ancheta şi care sunt concluziile şi măsurile care vor fi luate în acest caz”, a mai spus Tudosoiu.

La sediul DIICOT Piteşti vor fi duse pentru audieri 19 persoane.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră