Sindicatul Diamantul mătură pe jos cu “Interesul Naţional”

26 Oct 2015
 Sindicatul Diamantul mătură pe jos cu “Interesul Naţional”
Orice sindicalist care se respectă îşi înjură şeful de fiecare dată când are ocazia. Pentru Sindicatul Poliţiştilor din România Diamantul – să nu mai radem când ţiganii îşi botează plozii cu nume gen Mercedes, Consuela sau Dolar! - este momentul perfect pentru a-l ataca pe vicepremierul Gabriel Oprea. 
 
Emil Păscuţ, preşedintele SPR Diamantul, a şters pe jos cu “Interesul Naţional” într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al sindicatului pe care îl conduce. “Oprea nu avea dreptul legal la coloana oficială. Pe cale de consecinţă, resursele umane şi logistice angajate pentru formarea coloanei oficiale au fost folosite ilegal, atât acum cât şi în trecut. Pe Oprea nu l-a deranjat însă niciodată că nu ar fi avut dreptul la antemergatori. Nici nu cred că a avut habar, vreodată, că e necesar să fie prevăzut în lege, că să poţi beneficia de coloana oficială. Mie acest ministru nu-mi pare prea literat, chiar dacă e doctor şi conducător de doctorate. Atitudinea aroganţă de dur şi limbajul spartan, în care se repetă isterizant, faimoasa sintagmă interesul naţional, nu păcălesc. Ele nu arată formaţia militară a ministrului Oprea, ci sunt un rol, o contrafacere”, scrie Păscuţ, care s-a lansat într-un atac la adresa lui Oprea şi în ceea ce priveşte activitatea sa politică.
 
“Oprea este un ciocoi care şi-a găsit un rol, un bussines, o nişă, în politică românească. Un rol de gunoier politic. Şi-a făcut un partid în care a colectat toate gunoaiele celorlalte partide. Toţi exilaţii şi-au găsit adăpost în UNPR. Startup-ul înfiinţat pe ideea colectării de deşeuri politice s-a dovedit un mare succes. Cel puţin până azi. Oprea era frecventabil de toată protipendada politică. Până mai zilele trecute era pupat în fund şi de PSD şi de opoziţie. I-a năşit copilul lui Ponta. Era vehiculat ca posibil premier. Zilelea acestea însă, drumul politic al lui Oprea s-a oprit în şanţ. Şanţul în care a murit agentul de poliţie Bodgan Gigina. Care îmi pare rău să spun, nu a fost un erou, ci un prost care şi-a pus viaţă în pericol că să aibe, Oprea, orgasm, pe drumul către restaurant. Că eu aşa am auzit, că dom ministru se grăbea la masă”, afirmă sindicalistul pe www.sprdiamanatul.ro

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră