Informaţii de ultima oră despre starea celor răniţi în tragedia din Colectiv

04 Noi 2015
Informaţii de ultima oră despre starea celor răniţi în tragedia din Colectiv
Bilanţul victimelor incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 32 de persoane, după ce, ieri dimineață, o tânără în vârstă de 27 de ani a pierdut lupta cu viaţa, la Spitalul Pantelimon. Fata fusese adusă la spital cu arsuri severe ale căilor aeriene și arsuri pe 50% din suprafața corpului.
 
Autoritățile spun că, la această oră, în spitalele din București mai sunt 133 de răniţi, dintre care 88 în stare critică şi gravă. 
 
Spitalul Sfântul Pantelimon: Doi pacienți în stare critică, intubați
 
Doi dintre pacienții internați la Spitalul Sfântul Pantelimon în urma incendiului din clubul Colectiv sunt în continuare în stare critică, fiind intubați. 
 
"Doi sunt în ATI intubați având stare critică, alți doi pe secție — stare stabilă, situația bună. De astăzi încep operațiile chirurgicale cu transplant de piele. Avem tot ce ne trebuie", a declarat managerul unității medicale, Gheorghe Popescu
 
Spitalul Grigore Alexandrescu: Azi va mai fi operat un pacient
 
La Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, doi pacienți răniți în tragedia din Colectiv sunt în stare critică, intubați și ventilați mecanic.

Purtătorul de cuvânt al unității medicale, Raluca Alexandru, a precizat că unul dintre pacienți va fi operat azi, după ce marți alți doi au suferit intervenții chirurgicale.
 
"În cursul zile de miercuri va mai fi operat un pacient, au fost operați ieri doi. Cinci pacienți sunt în Secția de Terapie Intensivă, unul pe secție. Din cei cinci, doi intubați ventilați mecanic în stare critică și trei nu au mai stat intubați", a mai spus Alexandrescu.
 
Spitalul Bagdasar Arseni: Starea unui rănit, aflat la terapie intensivă, s-a agravat
 
Starea unui rănit aflat în terapie intensivă s-a agravat, a declarat miercuri pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni, Florin Bica. 
 
„În terapie intensivă, starea unui bolnav în stare gravă s-a agravat, este foarte grav, nu este în zona critică, dar a devenit foarte grav. În momentul de față avem cinci critici, cinci grav — foarte grav, cinci grav. Restul de 6 sunt pe etaj și sunt stabili”, a precizat medicul.
 
El a menționat că, zilnic, au loc operații, se schimbă pansamente și se curăță țesutul necrotic.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră