INCREDIBIL! Cum era să o mierlesc cărat pe capotă de o șoferiță nervoasă, în plin centrul Bucureștiului (VIDEO)

12 Noi 2015
INCREDIBIL! Cum era să o mierlesc cărat pe capotă de o șoferiță nervoasă, în plin centrul Bucureștiului (VIDEO)
Deși nu se pregătise de niciun fel pentru a fi protagonistul unui moment de cascadorie, un tânăr bucureștean a fost nevoit să parcurgă câțiva zeci de metri pe un bulevard Bucureștean, pe capota unei mașini, agățându-se de brațele ștergătoarelor de parbriz mai ceva decât cei salvați de pe Titanic de mâinile marinarilor care-i trăgeau din apă!

Povestea acestei întâmplări este relatată cel mai bine chiar de cel care care a fost acolo și care a postat-o pe Facebook...

__________________________________

„Tara lui Papura Voda… pe scurt era sa o mierlesc la propriu !!!!

Mai exact: am fost lovit pe dreapta spate de catre aceasta minunata femeie in fata magazinului Unirea….am incercat sa vb cu ea in trafic, spunandu-i ca m-a lovit si ca ar fi bine sa opreasca sa facen achimb de acte… ea nu recunoaste nimic si pleaca mai departe. aratandu-mi degetul favorit… dupa Intercontinental se blocheaza in trafic datorita semaforului si m-am dat jos din masina sa ma duc sa ii zic sa traga pe dreapta, pentru a sta de vorba CA M-A LOVIT SI ACUM FUGEA….. si cum fuga u era completa…. a accelerat in forta, incercand sa dea peste mine si neavand unde sa ma feresc am fost luat pe capota, iar femeia nu s-a oprit decat atunci cand in trafic a fost blocata de alti participanti soferi… si de catre un Logan plin cu politisti civili. La verificarea actelor s-a constatat ca femeia are de ceva timp PERMISUL EXPIRAT….

Intre timp femeia a plecat sa lase copilul la scoala si a zis ca se intoarce sa vb …. imediat a aparut si ambulanta de la SMURD si din fericire pt mine nu a avut ce sa constate decat ca ma dor tare gleznele si ca aveam o tenaiune tripla fata de cea normala… am ales sa nu fiu deplasat la spital pentru investigatii si am zis ca am sa merg singur daca eate nevoie… eu in ideea de a vorbi cu p****** cand se intoarce sa vedem cum ne inteleg pentru ca era in *** pana in gat…. si asta la rugamintile insistente ale ei. M-i s-a facut mila si am asteptat-o sa vb….. si am asteptat…. si am asteptat… si dupa 50 de min am aunat-o sa o intreb cand ajunge, iar ea mi-a zis „Ahhhh…..pai eu am ajuns acasa si m-am schimbat deja… daca doriti sa ne vedem fac un efort si ma schimb si vin acolo sa vb…. ! ” ….buuuuun …..

A ajuns intr-un final in fata la Sectia 1 de Politie, unde eram parcat…. SURPIZAAAAAA !!!!!!…. a aparut cu sotul si nu au mai vrut sa vorbeasca nimic… au intrat in sectia de politie pentru a-mi depune plangere penala pentru distrugere, ca cica i-am crapat parbrizul in timp ce eram agatat de stergatoare!!!!!!! Poftim facere de bine din partea mea!!!!! Partea nasola este ca si eu abia acum constientizez ce se intampla daca nu ma puteam tine de stergatoare !!!!!!”

 
INCREDIBIL! O soferita nervoasa a carat pe capota masinii un barbat agatat de stergatoare! Tipul cica s-ar fi dat jos din masina lui dupa ce ea i-o lovise. Ea a incercat sa fuga, pentru ca avea permisul expirat. In cele din urma tipa a depus plangere la politie pentru ca in timp ce era purtat pe capota barbatul i-ar fi crapat parbrizul!!! :))

Posted by WTF News on Thursday, 12 November 2015


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră